ابراز گری هیجان:
تعریف مفهومی: ابرازگری هیجانی به عنوان یک مولفه اصلی هیجانها به نمایش بیرونی هیجان بدون توجه به ارزش (مثبت یا منفی) یا روش (چهره ای، کلامییا حالت بدنی) اطلاق میشود (لویس، ۲۰۰۰).
تعریف عملیاتی: در این پژوهش، منظور از ابراز گری هیجان، نمره ای است که آزمودنی در پرسشنامه ابرازگری هیجانی (EEQ) بدست می آورد.
کنترل هیجانی:
تعریف مفهومی: گرایش به بازداری در ابراز پاسخهای هیجانی است.
تعریف عملیاتی: در این پژوهش، کنترل هیجانی نمره ای بود که آزمودنی از طریق پرسشنامه کنترل هیجانی (ECQ) (راجر[۱]،۱۹۹۸) کسب میکند و شامل باز داری هیجانی، تمایل به بازداری و سرکوب هیجان تجربه شده، مرورذهنی، تکرار رویدادهای هیجانی ناراحت کننده، کنترل پرخاشگری وکنترل خوش خیم وکنترل تکانههای آشفته کننده درطی انجام کار میباشد.
دو سو گرایی در ابراز گری هیجانی
تعریف مفهومی: تمایل به ابراز هیجان، ولی قادرنبودن، ابرازهیجان، بدون تمایل واقعی و یا ابراز کردن و بعداً پشیمان شدن را شامل میشود.
تعریف عملیاتی: در این پژوهش، منظور از دوسو گرایی در ابراز هیجان، نمره ای هست که آزمودنی در پرسشنامه دو سوگرایی در ابرازگری هیجانی (AEQ) بدست آورده بود.
تیپ شخصیتی D
تعریف مفهومی: تیپ شخصیتی D به عنوان یک تیپ شخصیتی آشفته تعریف می شود که شامل دو رویداد همزمان هیجان پذیری منفی (تمایل به تجربه ی هیجانات منفی) و بازداری اجتماعی (تمایل به بازداری از خود ابرازی در تعاملات اجتماعی) است (لاندن[۲]، ۲۰۰۸).
تعریف عملیاتی: در این پژوهش، منظور از تیپ شخصیتی D، نمره ای است که آزمودنی در پرسشنامه تیپ شخصیتی D، به دست آورده بود.
[۱] . Roger
[۲]. Londen
لینک بالا اشتباه است
:: بازدید از این مطلب : 340
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1